ElérhetőségeinkNyitvatartásunkSzervizünkrőlCégtörténetünkHírek
Műszaki vizsga 13. kerületEredetiségvizsgálat azonnalSzerelő munkák, autószerelés, autójavítás, gyorsszervizTurbó javítás, felújításHHO motortisztítás BudapestenKarosszéria javítás, karambolos autók javításaBiztosítási kárügyintézés, kárrendezésAutóklíma javítás, klímatöltésKlíma tisztítás, ózonos klíma fertőtlenítésAutómentés hétvégén isAutófényezésAutóvillamosságMotordiagnosztika, hibakód kiolvasás - törlés Műszaki vizsga lejáratáról értesítjük ÖntCsereautó lehetőség
HHO tisztítás akcióIngyen csereautóPeugeot 206
Gépjármű kárbejelentő lap letöltésGyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerintTudásbázis, fogalomtár
Nyitó oldal      Kapcsolat      Honlap térkép    
      AUTOJAVITO.NET
1135 Budapest, Szent László út 99.    térkép   

 4tolgyesi@autojavito.net    Telefon: (+36) 1/349-66-79 - Mobil: (+36) 70/363-32-17          
   // www.autojavito.net / Extrák / Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerint / Budapest, 14. kerület / karosszeriajavitas Budapest-14.-kerület


!karosszeriajavitas Budapest-14.-kerület

!!!FIGYELEM! Teljesen ingyenes csereautót adunk, ha karosszéria-javítása több mint öt napig tart!

Biztosítós vagy egyéni megrendeléses sérült, karambolos autók teljeskörű javítását, zárjavítást, szélvédő cserét, kipufogó javítást, fényezés bejavítást, polírozást vállalunk. Az egyik legmodernebb ponthegesztő-géppel (a legkorszerűbb autók karosszériájának hegesztéséhez is alkalmas), és két nagyon modern húzatópad segítségével (Blackhawk), még a nagyon sérült autóját is milliméter pontossággal helyre tudjuk állítani. Három igen precíz karosszéria lakatos mester főállásban dolgozik szervizünkben, közel 20 éve, és köztük van olyan is, aki 40 éves tapasztalattal rendelkezik. Mivel műhelyünkben folyik a fényezés is, ezért a lakatosok összedolgoznak az autófényezőkkel, hogy egymás munkáját segítsék, és hogy jobb minőséget érjünk el, így Ön maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel!

Karosszéria lakatos munkálataink:

 • karosszéria elemek egyengetése, cseréje
 • karosszéria javítása, cseréje
 • gyári minőségű ponthegesztés
 • ablakemelők javítása, cseréje
 • centrálzárak (központi zára) javítása, cseréje
 • szélvédő cseréje
 • kipufogó hegesztése, javítása, cseréje
 • üregvédelem
 • műszerfal kiszerelése
 • ülések javítása
 • elkorrodálódott elemek javítása, cseréje
 • fényszórók beállítása, javítása
 • lámpatestek izzó cseréje
 • dugózárak kiszerelése, át lamellázása, felújítása, cseréje

A karambolos összetört gépkocsi javítási folyamata, menete:

 1. A gépkocsi beérkezésekor karosszéria lakatos kollégánk Önnel együtt megnézi a sérülés jellegét.
 2. Segítünk kitölteni a szükséges iratokat, majd megtörténik a kárfelvétel, aminek során készült kárfelvételi jegyzőkönyv alapján megrendeljük az alkatrészeket, és amennyiben szükséges a banki meghatalmazást is beszerezzük ön helyett.
 3. Mikor ezzel megvagyunk, megkezdődhet a karosszérialakatosunk által feltárt sérülések javítása.
 4. A munka végeztével a járművet az új és kijavított alkatrészekkel összepróbált állapotban, leellenőrizzük a művezető bevonásával.
 5. Ha az ellenőrzésnél mindent rendben talál, akkor újra szétszereljük gépkocsiját, és úgy megy tovább a fényező előkészítő műhelyünkbe, ahol fényezőink előkészítik fényezésre a fényezendő elemeket és az autót. Elkészült állapotában a fényezőműhelyünk főnöke ellenőrzi, minőségileg az elvégzett munkákat, és beosztja fényezésre a kocsit.
 6. A gépkocsit betoljuk a fényezőkamrába, ahol megkezdjük a fényezését.
 7. Majd újabb minőségellenőrzés következik az autón, miután ismét lakatos kollégánk kezei közé kerül vissza autója. Lakatosműhelyünkben összeszerelik teljesen a lefényezett alkatrészekkel.
 8. A készre szerelt járművet megint leellenőrzik, majd az autója továbbgurul a polírozó műhelyünkbe, ahol ismét átvizsgálják a fényezést, hátha sérült valami az összeszereléskor.
 9. Innen már csak a mosóba megy a gépjármű, ahol szépre kitakarítjuk, és lemossuk, hogy kedves ügyfelünk tiszta autót kapjon vissza.
 10. Végül átadjuk Önnek gyönyörűen elkészült autóját! Kész.
Amennyiben állhatunk szolgálatára, jelezze felénk és keresni fogjuk Önt a megadott elérhetőségén!


Kérjük adja meg az ÜZENET szöveges mezőben, lehetőleg minél pontosabban, hogy mit szeretne kérdezni tőlünk, miben segíthetünk, vagy mire szeretne árajánlatot kérni. Ha Önnek kényelmesebb, hívjon minket telefonon. Ha itt megadja a telefonszámát, akkor a megadott időpontban vissza fogjuk hívni. Amennyiben az elektronikus levelezés a kényelmesebb Önnek, adja meg az email címét, hogy válaszolni tudjunk. Lehetősége van csatolni állományokat is, amennyiben szükséges. Kollégáink a lehető leggyorsabban próbálják feldolgozni az üzenetét.

Árajánlat vagy információ kérés a fenti szolgáltatásra

* = kitöltése kötelező!

* Név:
Email cím:
Telefonszám:
Legalkalmasabb időpont a telefonhívásra:
* Tárgy:
Csatolt file 1:
Csatolt file 2:
Csatolt file 3:
* Az ÜZENET tartalma:
Random letters * Látható karakterek: [ új kód generálás ]

Automatizált email küldés kiszűrése miatt kérjük írja be a képen látható karaktereket.
A rendszer nem figyeli a kis- és nagybetű közötti különbséget.A 4 jegyű biztonsági kódot kérjük írja be, mert az nélkül nem tudja elküldeni az üzenetet, és nem fogjuk megkapni.

_ _


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://autojavito.net/d1830-karosszeriajavitas-Budapest-14-kerlet.doc

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.autojavito.net nyitó oldal | Kapcsolat | Honlap térkép, sitemap

Copyright 1999-2023 © WWW.MAXELINE.HU KFT